Štítky

Štítky

středa 23. července 2014

Tuňákové karbanátky




Postup: Smícháme si tuňáka, vajíčko, jarní cibulku, červenou papriku a strouhanku nebo jemně mleté vločky, směs musí být tužší, osolíme, opepříme, menší kopečky kladu na talíř crisp vyložený pečícím papírem a potřený olivovým olejem Minerva (jde s ním smažit) a dám na 8-9 minut do mikrovlnky na funkci Crisp. Můžeme přidat i nové brambory, vydrhnuté a nakrájené na čtvrtky (ty chtějí trochu déle) Určitě uděláte bez problémů i v troubě. Podáváme se salátem.
 








1 komentář:

  1. Hmmm, to vypadá dobře. Tuňáka miluju, tohle musím vyzkoušet :-) http://cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat